Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe lupta în PSD pentru prezidențiale - Ce spune Dăncilă despre candidatura lui Teodorovici: 'Să vedem cum stă fiecare coleg în aceste sondaje'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Viorica Dancila

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat sâmbătă, la Neptun, după ședința în care Eugen Teodorovici a transmis că vrea să intre în cursa pentru desemnarea prezidențiabilului, că sondajele vor fi demarate săptămâna viitoare, iar listele sunt până în acel moment deschise.

"Da, este bine ca toți colegii care vor să candideze să spună acest lucru ca să putem să facem măsurători prin intermediul sondajelor de opinie, să vedem cum stă fiecare coleg în aceste sondaje astfel încât să maximizăm șansa de a câștiga alegerile prezidențiale. Eu le-am cerut și este bine să știm din timp dacă unii colegi vor să candideze, tocmai pentru a vedea care dintre colegi are cele mai mari șanse", a declarat Viorica Dăncilă, întrebată fiind dacă este bine că Eugen Teodorovici și-a anunțat atât de repede intenția de a intra în cursă, scrie Mediafax.

Până în acest moment, social democrații: Șerban Nicolae, Eugen Teodorovici și Liviu Pleșoianu au anunțat că intenționează să intre în cursa pentru desemnarea prezidențiabilului PSD.

Viorica Dăncilă spune că sondajele vor fi demarate săptămâna viitoare, așa că mai este timp să își anunțe și alți colegi intenția de a fi testați.

Viorica Dăncilă intervine ferm în scandalul care a revoltat România: 'Să dăm un exemplu pentru ca așa ceva să nu se mai întâmple'

"Toți cei care și-au anunțat și care își vor anunța candidatura până la jumătatea săptămânii viitoare. În democrație trebuie să iei în calcul dorința fiecăruia. Trebuie să vedem cea mai bună opțiune", a mai spus Dăncilă.

Chestionată cu privire la susținerea unuia dintre candidați, Viorica Dăncilă a declarat că nu se va pronunța până în momentul în care nu va fi desemnat candidatul, iar apoi, din funcția de premier, poate susține prezidențiabilul PSD prin măsurile pe care le ia la guvernare.

Eugen Teodorovici a făcut anunțul în cursul zilei de sâmbătă în ședința informală de la Neptun.

Întrebată de tensiunile din această ședință dintre Marcel Ciolacu și Marian Oprișan, premierul a răspuns: "că sunt păreri divergente e normal, și în familie putem avea opinii diferite. Nu trebuie să vorbească un singur coleg și toți să fie de acord. Au existat discuții nu numai între Oprișan și Ciolacu, au existat opinii diferite, dar la final toți vom merge în aceeași direcție".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.