Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe MĂCELUL în PSD: primul lider județean căruia i se cere DEMISIA, după un scor dezastruos

fight-spam

Deputatul Horia Nasra solicită demisia de îndată a liderului PSD Cluj, despre care spune că a fost „cocoțat nestatutar în fruntea filialei”, pentru rezultatul „dezastruos” din turul 2, subliniind că reforma stângii ar trebui să înceapă de la Cluj.

Citește și: BOMBĂ - Liviu Dragnea NU a fost lăsat să voteze, deși nu îi sunt interzise drepturile electorale/DOCUMENT

Potrivit unui comunicat al lui Horia Nasra transmis, duminică seara, rezultatul obținut este „cel mai slab din istoria PSD în județul Cluj”.

„Solicit demisia de îndată a intrusului grobian, cocoțat nestatutar în fruntea PSD Cluj, un individ preocupat doar să excludă primari, să amenințe membri de partid, aleși locali și familiile lor, un individ dator vândut la ANAF, certat cu legea și bunul simț ardelenesc! Rezultatul a fost dezastruos al PSD în Cluj. Nefericită seară, cel mai slab rezultat din istoria PSD în județul Cluj, sub bagheta intrusului care a ales treptat logica însingurării printre clujeni. Cu un asemenea şaman al cuvintelor joase, care a jignit clujenii, jurnaliștii și colegii de partid, Clujul educat, Clujul civilizat, nu poate fi compatibil”, a spus Nasra.

Acesta crede că reforma stângii trebuie să înceapă de la Cluj. „Au trecut nouă săptămâni de politică a maxilarelor stoarse, a exclamațiilor de bulevard și a discursului vitriolic în politica clujeană. Ajunge!”, a mai spus Nasra.

Pe 18 septembrie, Comitetul Executiv al PSD a decis schimbarea lui Horia Nasra de la șefia PSD Cluj, pe care a preluat-o interimar jurnalistul Liviu Alexa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.