Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe maratonul vaccinării în România! Valeriu Gheorghiță: 'Este un efort pe care colegii noştri îl fac şi mi-aș dori să fie un succes'

Facebook
Valeriu Gheorghiță

PPreşedintele CNCAV, Valeriu Gheorghiţă, a dat detalii despre maratonul vaccinării care va avea loc în zilele următoare.

„În perioada 4-11 mai, în cele şapte spitale militare din Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi şi Timişoara se desfăşoară un maraton al vaccinării în care orice persoană care doreşte să se vaccineze se prezintă direct la centrul de vaccinare cu Cartea de Identitate sau cu un document de identitate valabil pentru a se vaccina. Încurajăm ca toţi cei care doresc să se vaccineze să se adreseze acestor unităţi medicale, acestor centre de vaccinare. Este un efort pe care colegii noştri îl fac şi mi-aș dori să fie un succes. Cred că în felul acesta putem să asigurăm un număr cât mai mare de persoane vaccinate", a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, Valeriu Gheorghiţă.

Primul maraton va avea loc în municipiul București, în perioada 7-9 mai, în cele două locații deja anunțate, Sala Palatului și Biblioteca Națională.

„Sunt 50 de cabinete de vaccinare, vaccinul distribuit va fi cel de la compania Pfizer, sunt 1000 de voluntari înscriși la acest demers.”, a precizat Valeriu Gheorghiță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.