Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe marele declin pentru Novak Djokovic? Gestul făcut de sportiv

novak djokovic

Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul doi mondial, a declarat forfait pentru turneul ATP Masters 1.000 de la Toronto, programat în perioada 7-13 august, au anunţat organizatorii competiţiei canadiene, citaţi de AFP, informează Agerpres.

"Întotdeauna mi-a plăcut să vin să joc în Canada, dar după ce am discutat despre asta cu echipa mea, credem că este decizia corectă", a precizat Djokovic într-un comunicat difuzat de Federaţia canadiană de tenis.

Jucătorul sârb, cu 23 de titluri de Mare Şlem în palmares, a renunţat la turneul de la Toronto la o săptămână după înfrângerea în cinci seturi suferită în faţa spaniolului Carlos Alcaraz, după 4 ore şi 45 de minute de joc, în finala de la Wmbledon.

Alcaraz, liderul clasamentului ATP, prezent la Nisa cu ocazia Cupei Hopman, l-a împiedicat pe Djokovic să cucerească al cincilea său titlu consecutiv la Wimbledon, provocându-i sârbului primul eşec pe iarba londoneză începând din 2017.

Înfrângerea în faţa lui Alcaraz a reprezentat, totodată, o şansă ratată pentru Djokovic de a egala recordul absolut de 24 de titluri majore la simplu deţinut de australianca Margaret Court.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.