Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe NEBUNIA în SUA: procurorii îi pun sub acuzare pe consilierii lui Trump (surse)

Donald Trump

Procurorul special Robert Mueller a strâns suficiente dovezi pentru a-l pune sub acuzare pe Michael Flynn, fost consilier pe probleme de securitate naţională al preşedintelui american Donald Trump, şi pe fiul acestuia, a relatat duminică NBC News, citând multiple surse familiare cu ancheta, transmite Reuters.

Citește și: Avocata lui Dragnea face un anunț CRUCIAL: liderul PSD scapă de dosarul din Brazilia

Citește și: Decizie controversată a ministrului de Interne: Cum vrea Carmen Dan să schimbe examenul de admitere la Poliţie


NBC News a relatat că echipa lui Mueller - care supervizează ancheta cu privire la presupusa ingerinţă rusă în campania prezidenţială din 2016 şi posibilele conexiuni cu Rusia ale echipei de campanie a lui Donald Trump - are în vedere posibile acuzaţii de spălare de bani, inducerea în eroare a agenţilor federali şi rolul lui Flynn într-un posibil plan de a scoate din Statele Unite un oponent al preşedintelui Turciei în schimbul a milioane de dolari. 

Mueller creşte presiunea asupra lui Flynn după punerea sub acuzare a şefului de campanie a lui Trump, Paul Manafort, potrivit NBC News. 

Flynn a fost consilierul pe probleme de securitate naţională a lui Trump pentru doar 24 de zile, fiind nevoit să demisioneze după ce s-a descoperit că i-a ascuns adevărul vicepreşedintelui Michael Pence în legătură cu contactele sale cu un înalt diplomat rus. 

NBC a mai relatat că avocaţii lui Flynn şi ai fiului său, Michael G. Flynn, care a lucrat cu tatăl său, au refuzat să comenteze informaţiile, la fel şi biroul lui Mueller. Reuters anunţă la rândul său că nu a putut verifica informaţiile din alte surse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.