Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe procesul în mega-dosarul Gala Bute. Lovituri pe bandă rulantă pentru Udrea

gala bute

Înalta Curte de Casație și Justiție a programat pentru vineri, 16 octombrie 2015, primul termen al dosarului ”Gala Bute”.

Dosarul a trecut de camera preliminară, unde atît la prima judecată, cît și la contestația completului de doi judecători, instanța a considerat că urmărirea penală a fost legal făcută și că poate începe procesul. Din toate cele 16 cereri și excepții ale apărării Elenei Udrea, judecătorii nu au admis nici una!

E posibil ca, în momentul intrării pe fond, unii dintre inculpați să-și recunoască vinovăția, susțin surse care cunosc dosarul. Nu e vorba de Elena Udrea, ci în principal de denunțătorii săi.

În acest caz, instanța va aprecia dacă îi lasă în dosar pe cei care recunosc faptele sau dacă disjunge cauza, ceea ce poate duce la o întîrziere a judecății.

În dosar sînt 8 inculpați: Elena Udrea, Ion Ariton, Rudel Obreja, Tudor Breazu, Ștefan Lungu, Gheorghe Nastasia, Ana Maria Topoliceanu și Marius Botoroagă.

În parte civilă s-au constituit Ministerul Dezvoltării, ANAF și toate companiile de stat, cele zece, care au sponsorizat gala profesionistă de box din 9 iulie 2011.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.