Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe programul 'Rabla' pentru eletronice și electrocasnice - Românii vor primi vouchere pentru aparate de ultimă generație

captura youtube
electrocasnice

Vești bune pentru români. Ministerul Mediului dă startul programului 'Rabla' pentru electrocasnice. Pe scurt, românii vor primi vouchere pentru achiziția de aparatură electrică și electrocasnică de ultimă generație, cu condiția să dea la schimb produse vechi. Sumele sunt diferite în funcție de produsul casat, spre exemplu, 200 de lei pentru mașini de spălat rufe și până la 400 de lei pentru combine frigorifice vechi, care au consum ridicat.

Grațiela Gavrilescu, ministrul Mediului, a explicat că "Așa cum am promis, și ieri am postat pe site-ul ministerului programul. Echipamentele eletrice și eletrocasnice vor putea să fie înlocuite cu unele noi care să consume mult mai puțin. În primul rând este un program - pilot. A fost aprobată suma de 20.000.000 de lei. De ieri, avem 10 zile de dezbatere publică, apoi va urma perioada de selectare a comercianților".

Citește și: Victor Ponta face anunțul care DINAMITEAZĂ coaliția de guvernare - Va semna inițiativa PNL de schimbare a lui Dragnea de la Camera Deputaților .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.