Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe revoluția în PSD: Oltenii lui Stănescu cer decapitarea lui Ion Ghizdeanu după scandalul din CEX

ziaruldeolt.ro
psd olt stanescu oprescu

Explodeaza public scandalul iscat in CEX PSD in spatele usilor inchise. Președintele executiv PSD Olt, Marius Oprescu, critică lipsa de obiectivitate și transparență a președintelui Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză, Ion Ghizdeanu, în alegerea și stabilirea investițiilor unităților administrativ teritoriale din județul Olt, prevăzute prin programul național FDI (Fondul de Dezvoltare și Investiții):

  • “Primarii județului nostru și-au pus toată speranța în dezvoltarea localităților lor, prin accesarea acestui program de investiții, iar Ion Ghizdeanu și-a bătut joc de ei, prin lipsa de obiectivitate și transparență demonstrate în selecția discreționară, dedicată și absolut preferențială a proiectelor depuse. Aș vrea să iasă public să anunțe criteriile după care au fost selectate obiectivele de investiții depuse de către reprezentanții primăriilor județului Olt și să explice concret cum poți respinge proiecte vitale pentru olteni.
  • Considerând că este un afront asupra locuitorilor noștri, care cred în oportunitățile de dezvoltare pe care FDI le-a promis, îi cer demisia din funcția de președinte al Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză și îi invit pe Ghizdeanu, Andrei Iordache și «Pisicu′» să conducă această campanie electorală, cum știu ei mai bine, după metodele lor parafate. Le dau chiar și programul de activități”, a declarat Marius Oprescu, președintele executiv al PSD Olt.

Citește si: SURSE Răfuială pe bani în CEX PSD: stenograma scandalului dintre premier și șefii județeni .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.