Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe ziua cu produsele de la Big Panda

admin
Food Panda
panda food

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei pentru că îți asigură o sursă de energie necesară pe tot parcursul acesteia. Este foarte important să mănânci o masă hrănitoare și echilibrată înainte de a pleca dimineața către școală sau birou.

Cel mai mare impediment pe care-l întâmpinăm dimineața este acel moment când nu știm ce să mâncăm. Dacă ne aducem aminte de vremurile când eram mici și stăteam la bunici, la țară, ei mereu se trezeau devreme și ne pregăteau cel mai proaspăt și sănătos mic dejun. Ne puneau pe masă lapte proaspăt de vacă, puțină brânză, ouă proaspete sau iaurt făcut în casă pentru a avea energie întreaga zi.

Din acea vreme, noi știm cât de important este să mănânci dimineața. Big Panda oferă o gamă largă de produse cu care să îți începi ziua, produsele lor păstrează gustul și aroma autentică a produselor tradiționale românești.

Un iaurt la micul dejun este mereu indicat, fiind o sursă bogată în calciu și probiotice. Iaurtul de la Big Panda are un gust autentic, ca cel făcut de bunica, care îți va stârni mereu emoții și amintiri plăcute. Poți adăuga iaurtului o porție de fructe, cereale sau dacă dorești, poți adăuga dulceață.

content-image

Big Panda este mereu alături de fiecare consumator, încercând să ofere bucurie prin lactatele lor. Mai mult decât atât, ei se asigură că prin fiecare produs îți poți lua o porție de vitamine și minerale.

Big Panda oferă în premieră o nouă idee pentru un mic dejun sățios și sănătos. O brânză pufoasă de vaci acoperită cu un strat de smântână cremoasă ce te va face să nu te mai saturi de gustul ei savuros. Despre Brânza Făgăraș este vorba, cea care în această perioadă te poate ajuta să câștigi numeroase premii.

Tot ce trebuie să faci este să înscrii codul de sub folia Brânzei Făgăraș pe aplicația campaniei promoționale „Mai bun ca niciodată”: https://www.concurs.bigpanda.ro/ și să alegi cufărul câștigător. Poți câștiga unul din sutele de premii puse în concurs sau o excursie all inclusive la poalele munților Făgăraș.

Pentru a fi mereu la curent cu noutățile despre produsele Big Panda și despre campania „Mai bun ca niciodată”, poți urmări pagina lor de Facebook: https://www.facebook.com/almera.bigpanda/ .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.