Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Închisoare cu executare pentru un fost patron de club din Liga 1: Motivul HALUCINANT pentru care afaceristul a fost condamnat DEFINITIV

ciocanel judecator

Lovitură incredibilă pentru fostul patron al unui club de tradiție din Liga 1! Acesta a fost condamnat la închisoare, unde își va petrece nu mai puțin de doi ani din viață. Este vorba despre Ioan Neculaie, fostul finanțator al clubului FC Brașov. Decizia în cazul omului de afaceri este definitivă.

Conform celor de la newsbv.ro, Neculaie a fost găsit vinovat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Acesta a fost condamnat la 6 luni de închisoare, însă va sta după gratii nu mai puțin de doi ani, pentru că mai are din urmă o condamnare de un an și 6 luni cu suspendare, pentru ucidere din culpă.

Citește și: Seara UMILINŢELOR pentru români, în Europa League: Goluri pe bandă rulantă în toate partidele și multe SURPRIZE / VIDEO

Modul în care a ajuns Neculaie în această situație e incredibil. Concret, omul de afaceri își dorea să se relaxeze la o partidă de vânătoare, într-o pădure de lângă Brașov, însă a văzut că automobilul său avea pană la o roată. Afaceristul a făcut o criză de nervi a scos arma și a tras în celelalte cauciucuri. Alarmați, vecinii au chemat Poliția.

Un dosar penal a fost deschis pe numele lui Neculaie, iar omul de afaceri a fost condamnat în cele din urmă la 6 luni de închisoare. Mai mult, va trebui să achite și 3.000 de lei cheltuieli de judecată.

Activitatea SC FC Brașov SA, societatea care administra clubul de sub Tâmpa, s-a încheiat oficial miercuri, 27 septembrie, după decizia definitivă a Tribunalului Brașov, care a pronunțat falimentul entității.

Citește și: ALERTĂ ȘOC în fotbal: Celebrul Robinho a fost condamnat la NOUĂ ANI DE PUȘCĂRIE pentru o faptă RUȘINOASĂ / VIDEO

Clubul a fost înființat în 1939, sub numele de Uzinele Astra Brașov, iar, după nouă ani, și l-a schimbat în Steagul Roșu Brașov, denumire care a rezistat până în 1980, excepție făcând perioadele în care acesta s-a numit Metalul Steagul Roșu Brașov (1950-1956) și Energia Steagul Roșu Brașov (1956-1958). Începând cu anii 1980, clubul s-a numit FCM Brașov (Fotbal Club Muncitoresc Brașov), pentru ca, după Revoluție, să renunțe la acel ”M” și să se cheme FC Brașov.

În sezonul precedent, ardelenii au evoluat în liga secundă, însă, în vară, deși nu au retrogradat sportiv, ei nu s-au mai înscris în campionat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.