Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident grav în Slovacia din cauza migranţilor: Au încercat să fure o maşină

Slovacia

Poliţia slovacă a rănit o femeie când a deschis focul asupra unui grup de migranţi care încercau să fugă cu o maşină, relatează luni DPA. Potrivit agenţiei Tasr, poliţia vamală a ordonat unui număr de patru maşini să oprească luni pentru un control la Velky Meder, la sud-est de capitala Bratislava şi în apropiere de graniţa cu Ungaria, dar unul dintre şoferi a încercat să fugă, în maşină fiind patru migranţi.

Poliţia a refuzat să facă vreun comentariu. Un purtător de cuvânt al spitalului din apropiere a confirmat faptul că o femeie de 26 de ani din Siria este într-o stare stabilă, după o intervenţie chirurgicală, în cursul căreia i-a fost extras un glonţ ce o nimerise în spate. Autorităţile slovace au indicat anterior că traficanţi din Germania urmează o rută prin Slovacia şi Cehia pentru a ocoli graniţa, strict controlată, dintre Ungaria şi Austria, conform Agerpres.

 

Slovacia şi alte ţări est-europene sunt ostile migranţilor, al căror număr a explodat anul trecut, şi ele au contestat o schemă a Uniunii Europene de redistribuire a solicitanţilor de azil în UE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.