Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident la Arena Naţională, înaintea meciului FCSB – Dinamo - Un suporter a fost reţinut

catuse politie

Un incident a avut loc, duminică seară, la Arena Naţională, înaintea meciului dintre echipele FCSB şi Dinamo, contând pentru etapa a opta a Ligii 1. Potrivit GSP, jandarmii au folosit gaze lacrimogene, potrivit news.ro.

Suporterul care a provocat incidentul a fost reţinut.

“În legătură cu incidentul petrecut pe timpul accesului suporterilor în complexul sportiv dinspre Bd-ul Basarabia, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti face următoarele precizări:

Citește și: RAPORT BOMBĂ privind ASASINATUL EXPLOZIV de la ARAD-Angajați MApN ce ar putea face parte din anturajul...

O persoană a încercat să pătrundă în complexul sportiv fără a respecta normele de acces iar în momentul interceptarii de către efectivele de jandarmi alte persoane au încercat să împiedice luarea măsurilor legale.

Pentru a preveni escaladarea unui conflict în zona respectivă şi pentru a dispersa grupul de persoane au fost folosite punctual mijloace de intervenţie şi protecţie individuale.

Persoana care a provocat incidentul a fost reţinută şi urmează să fie luate împotriva acesteia măsurile legale”, a anunţat Jandarmeria Capitalei.

Gsp.ro a notat că au avut loc incidente cu o oră înainte de startul partidei, la una dintre intrările în stadion, jandarmii intervenind cu gaze lacrimogene. Totul a pornit de la un suporter care a stârnit o altercaţie cu jandarmii, situaţia degenerând după ce mai multe persoane au vrut să-i sară în ajutor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.