Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident la o secţie de votare din municipiul Constanţa

inquamphotos.com / Octav Ganea
alegeri vot stampila

Poliţiştii au fost sesizaţi duminică după-amiază cu privire la faptul că o urnă de la secţia de votare nr. 203 din municipiul Constanţa nu are sigiliile de securitate pe capac. Potrivit purtătorului de cuvânt al Biroului Electoral de Circumscripţie, George Marius Cojocaru, în urma sesizării formulată în legătură cu lipsa sigiliilor la urna de votare din Secţia 203, un echipaj de poliţie a descins la faţa locului pentru verificări, iar procesul electoral a fost suspendat timp de o oră.

Verificările au relevat faptul că sâmbătă seara, preşedintele secţiei de votare a dispus depozitarea tuturor buletinelor de vot în urna respectivă şi sigilarea urnei, iar duminică dimineaţă, după inventarierea buletinelor de vot şi distribuirea acestora, odată cu deschiderea secţiei de votare, membrii secţiei au uitat să o resigileze, conform Agerpres.

Referitor la incident, preşedintele Secţiei de votare 203, Daniela Plohod, a declarat că nu sunt suspiciuni legate de intenţia de fraudare a votului. "Îmi pare rău pentru incidentul creat. Poliţiştii au venit şi şi-au făcut treaba. Ne-au luat datele, au încheiat un proces-verbal. Urna a fost sigilată, nu mai există nicio problemă acum. În urnă la momentul sesizării se aflau aproximativ 335 de voturi. De la BEJ ni s-a transmis să resigilăm urna şi să continuăm procesul de votare", a declarat reprezentanta secţiei de votare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.