Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident PENIBIL - Lady Gaga a căzut de pe scenă în timpul unui show: 'Am crezut că a murit' / VIDEO

lady gaga

Cântăreața americană Lady Gaga a căzut de pe scenă în timpul show-ului pe care l-a susținut joi seară, în Las Vegas, iar unii dintre spectatori au scris pe o platformă online că a fost o căzătură atât de urâtă încât au crezut inițial că artista a murit, potrivit bbc.com, scrie Mediafax.

Cântăreața l-a invitat pe un fan, pe nume Jack, pe scenă și i-a sărit în brațe, dar acesta și-a pierdut echilibrul și au căzut amândoi de pe scenă.

"Am crezut că a murit", a scris ulterior un spectator pe platforma online Reddit.

Totuși, Lady Gaga s-a întors pe scenă, cu Jack alături de ea, pentru a cânta "Million Reasons".

Liviu Dragnea vrea să scape din închisoare - Ce acţiune au introdus apărătorii acestuia - surse

"Este uimitor. Ne iubim atât de mult încât am căzut de pe scenă", a spus Lady Gaga, adăugând: "Am căzut unul în brațele celuilalt. Am fost ca Jack și Rose de pe Titanic. Cred că vom bea niște ceai după".

Fanii au fost îngrijorați pentru starea de sănătate a cântăreței, care suferă de fibromialgie, o maladie ce afectează încheieturile și provoacă dureri cronice.

Însă Lady Gaga a calmat publicul și l-a consolat pe Jack, care a început să plângă după incident.

Cântăreaţa Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august 2012, a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor - în special vestimentare. Lady Gaga este renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate. Lady Gaga a câştigat de-a lungul anilor nouă premii Grammy. Artista a câştigat și două Globuri de Aur, pentru rolul din serialul "American Horror Story", precum și pentru piesa "Shallow", de pe coloana sonoră a filmului "A Star is Born", de Bradley Cooper. În 2016, a fost nominalizată la Oscar, la categoria "cea mai bună coloană sonoră", cu melodia "Til It Happens To You" din documentarul "The Hunting Ground". A fost nominalizată la două premii Oscar, pentru rolul din "A Star is Born", dar și pentru piesa "Shallow", categorie în care a fost, de altfel, desemnată câștigătoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.