Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident şocant în Sibiu - Un tânăr a fost înjunghiat mortal într-o parcare/ FOTO

crima

Un tânăr de 28 de ani a fost înjunghiat mortal, în noaptea de miercuri spre joi, într-o parcare din Sibiu. Acesta a fost găsit de un bărbat, care a anunțat poliția la 112.

Potrivit IPJ Sibiu, polițiștii au fost anunțați, în noaptea de miercuri spre joi, la numărul 112, de către un bărbat că, într-o parcare de pe strada Daliei din Sibiu, se află o persoană de sex masculin înjunghiată, posibil decedată.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că în cursul nopții, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, între doi tineri ar fi izbucnit un scandal în urma căruia unul l-ar fi înjunghiat pe celălalt în zona pieptului, acesta din urmă decedând.

"La data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 02,55, prin apel 112, un bărbat a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, într-o parcare de pe strada Daliei din municipiul Sibiu, se află o persoană de sex masculin înjunghiată, posibil decedată.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic Sibiu, însoțiți de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în urma primelor cercetări fiind constatate următoarele:

În cursul nopții de 10 septembrie a.c., în jurul orei 02,50, pe strada Daliei din municipiul Sibiu, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, între doi tineri ar fi izbucnit un scandal în urma căruia unul l-ar fi înjunghiat pe celălalt în zona pieptului, acesta din urmă decedând", transmite poliţia.

Suspectul este în custodia polițiștilor, a transmis IPJ Sibiu. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.