Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident șocant într-o școală din Prahova: Profesoară bătută de un coleg, pentru că ar fi întârziat la ore

Școală comuna Păulești

Un incident șocant a avut loc joi dimineață în vestiarele sălii de sport ale școlii gimnaziale din Păulești, județul Prahova, unde profesorul de sport ar fi agresat o femeie, colegă de breaslă, care ulterior s-a prăbușit la pământ. Potrivit surselor apropiate anchetei, conflictul ar fi fost generat de o presupusă întârziere a femeii la ore.

 

O profesoară de la şcoala din localitatea prahoveană Păuleşti a reclamat, joi, faptul că ar fi fost lovită de către un coleg de-al său de muncă, surse oficiale precizând că bărbatul ar fi fost nemulţumit de faptul că femeia a întârziat la muncă.

"La data de 7 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale nr.3 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi de către o femeie despre faptul că ar fi fost agresată fizic de către colegul său de muncă, în timp ce se afla în comuna Păuleşti. Din verificări, a reieşit faptul între cei doi a izbucnit un conflict spontan generat de o nemulţumire a bărbatului, moment în care acesta ar fi lovit-o cu palma peste faţă, ulterior agresându-se reciproc. În urma altercaţiei, femeia a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internată", informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Profesorul ar fi avut scandaluri și cu alte colege, în trecut

 

Surse oficiale au precizat, pentru Agerpres că incidentul s-a petrecut în sala de sport a unităţii de învăţământ, bărbatul fiind nemulţumit că femeia a întârziat la serviciu.

Faţă de cei doi a fost luată măsura sancţionării contravenţionale conform Legii nr.61/1991 privind sancţionarea faptelor încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii situaţiei de fapt, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

Nu este pentru prima oară când același profesor ajunge în atenția publică și a polițiștilor. În 2013 acesta a fost acuzat tot de o colegă de catedră că ar fi amenințat-o.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.