Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident SPECTACULOS: Un camion cu bere a pierdut încărcătura din cauza vitezei

Denisa Bârgău

Sute de sticle de bere au ajuns pe carosabil, pe DN24, în zona localității Cosmești, județul Galați, după ce camionul care le transporta a pierdut încărcătura. Traficul rutier se desfășoară cu dificultate, pe un sens, formându-se coloane pe ambele sensuri de mers, scrie Mediafax.

Incidentul a avut loc pe DN24, pe raza localității gălățene Cosmești și, deși tirul nu s-a răsturnat, sute de navete și sticle de bere au ajuns pe carosabil și pe marginea drumului, astfel că circulația pe drumul național se desfășoară cu greutate, pe un singur sens.

„Un autotren cu prelată a pierdut încărcătura în timp ce se deplasa pe șoseaua care leagă orașele Focșani și Tecuci. Autotrenul nu a adaptat viteza într-o curbă periculoasă. Din cauza balansului, s-a rupt prelata, navetele nu erau asigurate și au căzut pe șosea. Circulația nu a fost oprită, dar se circulă pe o singură bandă”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin.

Mai mulți angajați de la Drumuri și Poduri Galați acționează pentru curățarea carosabilului, iar la fața locului s-au deplasat și câteva echipaje de Poliție care încearcă să dirijeze mașinile prinse în ambuteiaj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.