Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incidentul de securitate de la parlamentul din Marea Britanie a fost cauzat de o pudră albă inofensivă

marea britanie

Poliţia britanică a ajuns la concluzia că pachetul suspect a cărui prezenţă a cauzat marţi evacuarea unei părţi a clădirii ce găzduieşte parlamentul Marii Britanii conţinea o pudră albă inofensivă, a anunţat marţi după-amiază Camera Comunelor (camera inferioară a parlamentului britanic), transmite Reuters. Poliţia a declarat că ofiţerii antiterorism anchetau incidentul şi că biroul din parlament unde fusese trimis coletul suspect a rămas închis. Restul clădirii este deschisă, conform Agerpres.

Website-ul MailOnline, care cita mai mulţi martori, a informat marţi că poliţia investiga prezenţa unui pachet suspect găsit la parlamentul Marii Britanii. ''Poliţia anchetează în prezent un incident la clădirea parlamentului'', afirma purtătorul de cuvânt al Camerei Comunelor.

Mai multe surse au confirmat pentru cotidianul The Independent că o parte a clădirii în care se află Camera Comunelor fusese evacuată, dar că ofiţerii de poliţie prezenţi nu tratau acest incident ca pe unul cu risc de securitate ridicat. Poliţia britanică a sporit măsurile de securitate la sediul parlamentului de la Londra după ce un atac terorist de inspiraţie jihadistă, comis în urmă cu un an, s-a soldat cu moartea a patru persoane pe podul Westminster şi a unui poliţist la intrarea în clădirea unde se află forul legislativ britanic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.