Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Includerea lui Bernard Hopkins şi Shane Mosley în 'Hall of Fame', amânată pentru 2021, din cauza pandemiei de coronavirus

www.news.ro
mănuși box

Foştii campioni mondiali de box Bernard Hopkins şi "Sugar" Shane Mosley, care urmau să fie incluşi în "Hall of Fame"-ul boxului internaţional în cursul lunii iunie, îşi vor face în cele din urmă intrarea în 2021, din cauza pandemiei de coronavirus, informează AFP.

Ceremonia de primire în Galeria Gloriilor a celor doi boxeri era prevăzută între 11 şi 14 iunie 2020 la Canastota (New York), urmând ca evenimentul să aibă loc acum între 10 şi 13 iunie 2021, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 30: 'Situaţia de la Spitalul Universitar este un secret de stat'

Bernard Hopkins (55 victorii, dintre care 32 prin KO, 8 înfrângeri, 2 egaluri) a dominat categoria mijlocie timp de 10 ani (1995-2005), în cursul cărora a unificat patru centuri ale categoriei.

Totodată, el a devenit de două ori cel mai vârstnic campion mondial din istoria boxului la categoria semigrea, mai întâi la 46 de ani, apoi la 48, păstrându-şi titlul până la 49 de ani în 2014.

Citește și: OMS vine cu vești bune: 'Epidemia ar trebui să se stabilizeze în curând în Italia'

Mosley (49 victorii, dintre care 41 prin KO, 10 înfrângeri, un egal) a fost campion mondial la trei categorii, uşoară, welter şi super-welter între 1997 şi 2004.

Din promoţia 2020 pentru Hall of Fame mai fac parte mexicanul Juan Manuel Marquez, fost campion mondial la pană şi uşoară, şi pentru prima oară trei femei: Christy Martin şi Lucia Rijker vor fi incluse în clasa erei moderne, în timp ce Barbara Buttrick, în vârstă de 90 ani, pugilistă din anii '50, la clasa pionieri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.