Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCONȘTIENȚĂ crasă: tânăr care s-a urcat băut la volan și a accidentat doi tineri, reținut pentru 30 de zile

tvsud.ro
accident gorj

Un tânăr din comuna Pechea care s-a urcat băut la volanul unui autoturism şi a provocat un accident rutier în localitate, în urma căruia au fost rănite două persoane, a primit mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, se arată într-un comunicat transmis marţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 251.

Din primele verificări efectuate de poliţiştii sosiţi la faţa locului a reieşit că un tânăr de 26 ani, din comuna Pechea, a condus autoturismul în localitate şi, în zona sediului primăriei, nepăstrând distanţa regulamentară faţă de un atelaj hipo care circula în faţa sa, a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului, conducătorul atelajului hipo, un bărbat de 62 ani, precum şi o minoră de opt ani care se afla în acest vehicul, au fost răniţi. Atât conducătorul autoturismului, cât şi cel al atelajului hipo au fost testaţi alcoolscop, rezultând o concentraţie alcoolică de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru primul şi 0,92 mg/l, pentru cel de-al doilea.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.