Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inconștiență la volan - Încă un șofer de microbuz școlar, depistat băut la volan

Microbuz, șofer, băut

Poliţiştii Serviciului Rutier Vaslui au descoperit, miercuri, în trafic, pe raza comunei Griviţa, un bărbat care conducea un microbuz şcolar şi care era băut la volan, în timp ce transporta elevii, scrie Agerpres.

"În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, în timp ce acţionau pe raza comunei Griviţa, au oprit pentru control un microbuz şcolar. Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din localitate, aflat în timpul serviciului, a fost testat alcoolscopic, rezultând o valoare de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost sancţionat contravenţional, fiindu-i totodată suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Citește și: ȘOCANT! Un afacerist a fost ucis pe stradă de patru tineri care făceau întrecere cu căruțele - VIDEO

La momentul opririi, în microbuzul şcolar se aflau 10 elevi, care şi-au continuat deplasarea la unitatea de învăţământ cu alte mijloace de transport. 

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vaslui, acesta este cel de-al doilea şofer de microbuz depistat sub influenţa băuturilor alcoolice, în decurs de câteva zile. Poliţiştii Serviciului Rutier Vaslui au depistat, vinerea trecută, un bărbat aflat în timpul serviciului, care conducea un microbuz şcolar fără elevi, pe raza comunei Ştefan cel Mare, deşi se afla sub influenţa alcoolului. 

În perioada următoare, poliţiştii rutieri vor continua seria verificărilor în trafic şi în zona şcolilor, pentru siguranţa elevilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.