Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inconștineța care a dus la o crimă. Momente teribile la început de an. Unde s-a întâmplat nenorocirea!

stiri.md
Politia Moldoveana perchezitii

Un băiat în vârstă de 18 ani din Bihor este cercetat penal după ce, în noaptea de luni spre marţi, a lovit un bărbat cu pumnul în faţă, iar în urma căzăturii acesta a murit pentru că s-a lovit puternic cu capul de asfalt.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, incidentul a avut loc în satul Lugaşu de Sus, iar tânărul este cercetat pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, conform Agerpres.

"În timp ce se afla pe DC 168 în comuna Lugaşu de Jos, sat Lugaşu de Sus, inculpatul V.F. i-a aplicat victimei L.A. (în vârstă de 47 de ani) o lovitură cu pumnul în zona feţei în urma căreia victima s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă a DC 168, lovindu-se puternic în zona occipitală de asfalt, fapt ce i-a cauzat insuficienţă cardiorespiratorie acută, consecinţa fracturii craniene cu hemoragie şi contuziei meningo-cerebrale, leziuni ce au condus la decesul victimei", au transmis procurorii.

Anchetatorii arată că tânărul a fost înjurat şi ameninţat anterior de către bărbatul pe care l-a lovit.

"Agresarea victimei de către inculpat a avut loc sub stăpânirea unei puternice tulburări determinate de acţiunile provocatoare ale victimei L.A., care a adresat injurii repetate inculpatului şi membrilor familiei acestuia, aducând în acest mod atingere gravă demnităţii persoanei şi de ameninţarea inculpatului de către victimă cu acte de violenţă prin manevrarea de către acesta din urmă a unui obiect contondent dur (hamfău metalic)", se arată în comunicat.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a dispus măsura controlului judiciar faţă de băiatul de 18 ani pe o durată de 60 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.