Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incredibil - Regele Mihai este citat azi la Tribunal într-un proces: Cine este infractorul care l-a chemat în instanță pe fostul suveran

www.hyperflash.ro
Regele Mihai

O informație-șoc tulbură funeraliile Regelui Mihai! Cu o zi înainte de înhumarea Majestății sale la Curtea de Argeș și în plin doliu național, Regele Mihai ar fi trebuit să se prezinte vineri la tribunal, unde fusese citat. Detaliul cu adevărat scandalos este că fostul suveran a fost chemat în instanță de un condamnat cu state vechi, închis de câteva ori pentru pedofilie.

Acesta este cunoscut ca un procesoman, având deschise nu mai puţin de 1.000 de procese, după cum au descoperit cei de la Cancan.ro. Condamnatul a obţinut şi despăgubiri la CEDO, care ar trebui să fie plătite de statul român, din cauza condiţiilor grele din închisoare! Nistor Isai Faur trebuie să primească nu mai puţin de 3.900 de euro pentru condiţiile incredibile din detenție.

Citește și: Prezență SURPRIZĂ la funeraliile Regelui Mihai: Ce personaj controversat și-a luat adio de la fostul suveran - FOTO

Regele Mihai era aşteptat la Tribunalul Arad pe 15.12.2017, cu o zi înainte de înmormântarea Majestăţii Sale. Termenul fusese stabilit pe data de 17 noiembrie, cu două săptămâni înainte ca Regele Mihai să treacă la cele sfinte, pe 5 decembrie.

Isai a indicat drept ”pârât” Casa Majestății Sale Regele Mihai I, iar apoi pe rege personal, iar judecătorii Tribunalului Arad l-au introdus în cauză, aşa cum spuneam, de la primul termen de judecată, pe 17.11.

Citește și: Imagini impresionante - Mii de oameni au îndurat frigul toată noaptea pentru a-și lua ADIO de la Regele Mihai: 'Prinţul Nicolae, rege al României' - VIDEO

Nistor Isai Faur este un individ care, în 2001, a fost condamnat la 13 ani de închisoare pentru violarea unui minor. A executat 10 ani de închisoare, dar cu siguranţă nu s-a îndreptat după gratii după ce a fost eliberat condiţionat, în mai 2011. Pe 6 iulie 2013, recidivistul a mai violat două fetiţe, de 5 şi 6 ani, iar în octombrie 2013 a fost trimis din nou în judecată pentru viol, aflându-se încarcerat la Penitenciarul Arad. Acolo, s-a pus pe procese şi reclamaţii, mergând până la CEDO!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.