Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL Americanii au crezut că scapă de uragan dacă...TRAG cu GLOANȚE în el! Reacția fabuloasă a poliției: 'Nu-l veți opri'

www.stirimondene.eu
uragan Irma

Politistii din Florida le-au solicitat insistent americanilor afectati de furtuna Irma sa nu traga cu armele catre uragan, avertizandu-i ca acest lucru nu ii va ajuta sa scape de efectele devastatoare ale urgiei.

Anuntul politiei a fost necesar dupa ce zeci de mii de oameni s-au alaturat pe Facebook evenimentului Shoot At Hurricane Irma ("Trageti in uraganul Irma", trad. - n.red.), care era programat pentru duminica, ora 10:00, ora locala (ora 17:00, ora Romaniei - n.red.).

Citeste si: Imagini TERIFIANTE: Cum se vede uraganul Irma de pe Staţia Spaţială Internaţională - VIDEO

Își anunțaseră "participarea" 26 de mii de oameni si alti 53 de mii sunt interesati.

Desi pare o gluma, evenimentul a generat o reactie serioasa din partea biroului serifului din comitatul Pasco, aflat la cateva zeci de kilometri nord de orasul Tampa, pe coasta vestica a Floridei.

"Ca sa clarificam, NU trageti cu armele in Irma. Nu il veti face sa se intoarca si va avea efecte secundare foarte periculoase", scrie pe contul de Twitter Pasco Sheriff, potrivit blacknews.ro.

Una dintre consecinte ar fi ca gloantele pot fi deviate de vantul extrem de puternic, ce poate sufla cu viteze de pana la 250 km/h.

Cel care a initiat evenimentul pe Facebook, Ryon Edwards, un tanar de 22 de ani, a explicat, pentru BBC, de unde i-a venit ideea.

Citeste si: VIDEO incredibil: Americanii au DEVASTAT magazinele în Florida, profitând de trecerea uraganului Irma

"O combinatie de stres si plictiseala m-a facut sa initiez acest eveniment. Raspunsul este o surpriza completa si totala pentru mine. A devenit ceva putin scapat de sub controlul meu", spune tanarul.

Uraganul Irma a ajuns, in noaptea de sambata spre duminica, pe coasta vestica a Floridei, unde 6,5 milioane de oameni au primit ordin de evacuarea din fata a ceea ce este "cea mai catastrofala furtuna vazuta vreodata" in acest stat american.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.