Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL Avocații familiei Melencu dezvăluie ce le-a spus monstrul din Caracal: DIICOT îl trimite în judecată

gazetanoua
Gheorghe Dinca

Gheorghe Dincă a fost, din nou, audiat la DIICOT, unde a declarat că el și alți bărbați au violat-o pe Luiza Melencu, iar apoi fata a fost luată de două persoane, din casa din Caracal, pentru a fi traficată. El a precizat că crede că Luiza ar fi în viață.

Avocații familiei Melencu au spus că procurorii au verificat pistele noi inventate de Dincă și că acestea sunt false, iar DIICOT îl va trimite în judecată.

Citește și: Probleme mari pentru unul dintre liderii #Rezist: ‘Este un atentat la viața mea’

”Nu vrea să dea declarații complete. Spune că a avut complici, că Luiza este în viață și că a predat-o. A indicat niște persoane, a dat niște nume. Sunt mai multe persoane. Sunt persoane care nu se aflau pe lista procurorilor. Ne-a amenințat, ne-a arătat semne obscene, ne-a spus cuvinte triviale. Nu văd cum ar putea să îl trimită în judecată pentru uciderea Luizei Melencu pentru că nu există probe, acte, că ea a murit. Dincă s-a luat de noi. A spus că oasele au fost plantate, că au fost aduse.”, a spus Tonel Pop.

Procurorii au verificat numele date de Dincă, despre persoanele pe care le-a indicat că ar fi luat-o pe Luiza din casa sa, și s-a dovedit că acele persoane nu există.

Citește și: Blue Air lansează noi rute! Care sunt destinațiile și tarifele

”Au fost verificate. Sunt persoane care nu există. Vasile Popovici și Francesca nu știu cum au venit și le-au luat. I s-a spus că nu există, apoi a zis că sunt alte persoane. Sunt minciuni. El a crezut că spunând această minciună va scăpa de una dintre fapte. Spune că el a răpit-o, a dus-o acasă și că au venit alții și i-au luat-o. E clar că a mințit. Vor trimit dosarul în judecată pentru ambele fapte, pentru ambele persoane.”, a spus avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.