Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL Ce i-a făcut o polițistă de doar 22 de ani unui șofer din Ardeal / FOTO

politiste

O polițistă de numai 22 de ani a uimit opinia publică cu modul său de a acționa! La Beclean, în luna august a acestui an, un şofer, angajat la o firmă de tractări, a fost chemat pentru a ridica o maşină implicată într-un accident rutier. În drum spre locul cu pricina, a depăşit o coloană de maşini pentru a ajunge la locul accidentului și a zgâriat o maşină care aştepta în coloană.

Cei doi şoferi s-au înţeles să încheie o înţelegere amiabilă, după ce şoferul autoutilitarei reuşea să preia autoturismul implicat în accident care bloca traficul. Intervenţia şoferului firmei de tractări a durat aproximativ o oră, iar în tot acest timp, şoferul maşinii zgâriate a crezut că este ţepuit şi a sunat la Poliţie.

Citește și: Sanda Ladoși și soțul ei, săltați de mascati: Acuzatii grave ale DIICOT – prejudiciu imens

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Secţiei 4 Rurală Beclean din care făcea parte şi o agentă în vârstă de 22 de ani, încadrată din sursă externă în anul 2016. În momentul în care cei doi s-au întâlnit, la faţa locului se aflau şi poliţiştii. Cei doi au căzut de acord să încheie o constatare amiabilă, însă nu au fost lăsaţi de agenţi, scrie observator.tv.

Poliţista în vârstă de 22 de ani i-a cerut şoferului documentele personale, iar acesta i-a înmânat actele, printre care permisul de conducere, certificatul de înmatriculare, buletinul şi asigurarea obligatorie.

Citește și: Câștig uriaș pentru televiziuni, după moartea actriței Stela Popescu: Cine a fost liderul surpriză în audiențe

Pentru că şoferul autoturismului le-a spus că cel de pe autoutilitară a depăşit coloana de maşini pentru a ajunge la accident, poliţista i-a suspendat permisul de conducere pentru 60 de zile.

Culmea, cu actele şoferului în mână, agenta l-a amendat pe bărbat că nu are la el permisul de conducere, buletinul şi certificatul de înmatriculare. Practic, pe acelaşi proces verbal bistriţeanului i s-a luat permisul pentru depăşire pe linie continuă şi a fost amendat că nu are asupra sa actul.

Citește și: Acuzaţii fără precedent ale ministrului Muncii: Lia Olguţa Vasilescu ‘pune la zid’ multinaţionalele

Pentru depăşirea unei coloane şoferul a primit 870 de lei, iar pentru faptul că nu avea actele asupra sa - încă 870 de lei.

content-image

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.