Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL După ce e demisionat, Lucian Șova vorbește despre DEZASTRUL de la metrou: 'Oricând poate fi ÎNCHIS, e hotărâre judecătorească pe 47 de milioane €'

Inquam Photos / George Calin
stadiu lucrari magistrala de metrou M5

Lucian Șova, ministrul demisionar al Transporturilor, a susținut, joi seara, într-o emisiune la B1 TV, că firma de construcții Astaldi poate oricând să blocheze conturile Metrorex, deoarece are de recuperat 47 de milioane de euro.

Ministrul demisionar al Transporturilor a precizat, că i-a spus despre această situație ministrului Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, joi, iar Astaldi a câștigat această dispută la toate instanțele.

Citește și: Lovitură dură pentru ANAF! Instanța i-a dat câștig de cauză lui Dan Voiculescu – Suma impresionantă pe care trebuie să i-o achite Fiscul

„Practic mâine, dacă vrea să închidă metroul, poate, că are hotărâre judecătorească, la orice oră. Guvernul știe acest lucru. (...) Poate să îi blocheze conturile. De trei luni fac eforturi de a plăti această sumă și fac eforturi, încununate cu succes, până la această oră, de a identifica și prezumitivii vinovați”, a explicat, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, Lucian Șova, care și-a depus demisia din funcția de ministru al Transporturilor joi.

De asemenea, de curând, ministrul demisionar al Transporturilor a precizat că a trimis către OLAF raportul Corpului de control al Ministerului Transporturilor privind această situație.

Citește și: Atomica a fost detonată în spațiul public! Visul pe care Klaus Iohannis i l-a spulberat Olguței Vasilescu

„Statul român trebuie să știe că acești bani trebuie plătiți, dacă vrem să mai mergem cu metroul și trebuie recuperați de la cei care se fac vinovați de acest lucru”, a adăugat Șova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.