Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL Judecătorii din Galați au decis să elibereze, după două luni, șapte bărbați bănuiți că au obligat 35 de fete să se prostitueze

judecator justitie

Șapte bărbați suspectați că au obligat 35 de fete să se prostitueze în străinătate au fost eliberați după două luni din arestul Poliției Galați. Curtea de Apel Galați a decis plasarea celor 7 în arest la domiciliu. Cei șapte au obținut 3 milioane de euro din activitate, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Traian Berbeceanu iese la rampă: ‘Ciudată tăcerea DIICOT-ului’

Cei șapte au fost prinși de polițiști în Deva, în luna iunie, în timp ce participau la o gală de box. Suspectați că au obligat 35 de fete să se prostitueze în străinătate, ei au fost duși în arestul Poliției Galați, însă în momentul în care DIICOT a propus prelungirea arestării preventive a acestora, avocații lor au contestat propunerea.

Curtea de Apel Galați a dat dreptate avocaților și după doar două luni petrecute în arest, bărbații au fost eliberați și plasați în arest la domiciliu.

În acest dosar, polițiștii au făcut cercetări timp de doi ani, având sprijin de la polițiști din alte state europene. Anchetatorii au aflat că membrii grupării infracţionale recrutau fete prin metoda „Loverboy”. Practic, tinerele erau obligate să se prostitueze, în acest scop folosindu-se ameninţări şi agresiuni fizice.

Citește și: Scene halucinante: Procurorul din cazul Caracal fuge de jurnaliști. Rușine!!

Potrivit DIICOT Galaţi, traficanţii de carne vie au racolat 35 de tinere şi minore din mai multe județe ale României, pe care ulterior le-au forţat să practice prostituţia în Italia, Spania, Olanda, Germania şi Belgia. Suma obținută din activitățile ilegale este de aproximativ trei milioane de euro, banii fiind folosiți pentru achiziționarea de maşini de lux, apartamente, terenuri şi vile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.