Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL Martor trimis acasă pentru a treia oară în dosarul Elenei Udrea - Instanța a ridicat problema tergiversării

judecator justitie

Curtea de Apel București a reluat, marți, procesul în care sunt judecate pentru fapte de corupție fiica fostului președinte Traian Băsescu, Ioana, și fostul ministru Elena Udrea.

Citește și: Se reia dosarul Udrea-Băsescu, după ce CAB a anunţat încetarea protestului - Instanţa va audia noi martori

La termenul de marți al procesului Elena Udrea a anunțat că luni seara s-a reziliat contractul de apărare pe care îl avea cu avocatul Alexandru Chiciu.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Copii pălmuiţi, puşi să mânânce forţat până la vomitare şi cu părul smuls, ar intra în PALMARESUL educatoarei DANA MUNTEANU de la ALBINUŢA

În acest context, respectiv cu Elena Udrea lipsită de apărare, instanța a arătat că potrivit legislației și regulamentelor întreaga situație creată „apare aproape ca un abuz de drept în faza aceasta a procesului”.

Da, după o relație de cinci ani.... Rugămintea e sa îmi acordați termen”, a cerut Udrea în fața instanței, care la rândul său i-a replicat: „Sunt convinsa că știți că domnul avocat cunoaște că rezilierea cu o zi înainte poate fi un abuz de drept”.

Citeşte şi: EXPLOZIV! Educatoarea judecată pentru şase fapte de purtare abuzivă faţă de copii de patru ani RUPE TĂCEREA - Ce spune despre cazul său

„Înțeleg ca nu s-a mai întâmplat și nu se va întâmpla. Este adevărat ca și protestul magistraților a dus la amânarea cauzei. Dar avem martori de audiat și unul dintre ei vine a treia oară”, a explicat instanța.

Curtea a stabilit ca procesul să se reia în 24 martie, și-a cerut scuze față de martorii veniți și le-a cerut acestora să mai vină o dată la următorul termen pentru a fi audiați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.