Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL Ministrul Sănătății a modificat condițiile legale pentru ca un SPITAL privat la care lucrează să fie inclus în Programul pentru pacienții cu infarct

Inquam Photos / Octav Ganea
victor costache

Informații absolut halucinante. Ministrul Sănătății, Victor Costache, a modificat criteriile de eligibilitate pentru ca unul din cele două spitale private la care lucrează să fie introdus în Programul pentru pacienții cu infarct acut. Dacă cerințele legale prevedeau ca o clinică eligibilă să dețină două angiografe, Costache a modificat două în unul, atât cât avea clinica Polisano, unde el muncește.

Citește și: Veste de ULTIMĂ ORĂ Ceretătorii timișoreni au FABRICAT leacul împotriva temutului Coronavirus

"Când ajunge la ”Criteriile de eligibilitate pentru unităţile care derulează AP-IMA”, ministrul Costache vede că acolo scrie, ” c) dotarea existentă (accesul la cel puţin două angiografe”. Numai că Polisano Sibiu, spitalul unde ministrul este angajat, prin contractul de muncă pe care Libertatea l-a publicat, contract care îi cere ”fidelitate”, nu are decât un angiograf. Și atunci, pe 18 noiembrie 2019, la ora 12:41, Victor Costache, responsabil al sănătății în Guvernul PNL condus de Ludovic Orban, înlocuiește ”două angiografe” cu ”un angiograf”, ca o condiție minimă pentru ca spitalele să se califice la banii publici.

Citeşte întreaga ştire: Adriana Nedelea a arătat cum a scris ministrul Sănătății „Înlocuiți: «două angiografe» cu «un angiograf»” ca să bage spitalul său Polisano Sibiu în Acțiunile Prioritare pentru pacienții cu infarct miocardic acut!", scriu jurnaliștii de la Libertatea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.