Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL - O nouă gafă a autorităților române! Ambasadorul Brummell, întâmpinat cu un steag britanic scos din uz de 200 de ani

paul brummell

O noua gafa cu steaguri folosite gresit intr-un cadru oficial a avut loc, de data asta in Iasi, unde in timpul unei intrevederi intre primarul Mihai Chirica si ambasadorul Marii Britanii, Paul Brummell, a fost asezat pe masa un drapel britanic care nu mai este in uz din 1801, scrie ziare.com.

Gafa autoritatilor a ajuns si pe Euronews, care a scris: "Oficialii locali din Romania au reusit sa afiseze un steag care nu a mai fost folosit de mai bine de 200 de ani, pentru a marca in mod incorect vizita ambasadorului britanic".

Steagul folosit la evenimentul de luni nu avea inclusa si crucea in forma de X a Sfantului Patrick, un simbol care reprezinta incorporarea Irlandei in "Union Jack" - drapelul national al UK, dupa ce Irlanda s-a alaturat Angliei si Scotiei, in Regatul Unit.

Acel steag folosit la Iasi nu mai este in uz din 1801.

Gafa vine la doar cateva zile dupa ce premierul din Estonia, care a efectuat o vizita oficiala in tara noastra, s-a vazut nevoit sa reaseze drapelul tarii sale, in cadrul unei intalniri oficiale cu premierul Viorica Dancila, pentru ca organizatorii l-au arborat gresit, cu culoarea alba in partea superioara, in loc sa fie cu cea albastra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.