Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL Primul mesaj al Elenei Udrea, după ce a fost CONDAMNATĂ DEFINITIV la 6 ani de PUȘCĂRIE: 'Doamne, ajută tuturor!'

udrea catuse iccj

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a condamnat-o definitiv, marţi, pe fostul ministru Elena Udrea la 6 ani de închisoare în dosarul "Gala Bute" pentru luare de mită şi abuz în serviciu. De asemenea, instanţa a respins cererea depusă de Elena Udrea privind repunerea procesului pe rol.

Fugită în Costa Rica, unde are statut de refugiat pentru un an, Udrea a oferit prima reacție, în care a mulțumit presei care duce ”o lupta mai apriga si mai determinata pentru adevar si oprirea abuzurilor”. Culmea, dintr-o anchetă de presă a ajuns Udrea să aib dosar penla, iar acum să fie condamnată definitiv.

Citește și: Lovitură dură încasată eMag: Ce a decis instanţa – au fost RETRASE mai multe produse

Udrea se plânge că a fost condamnată de ”Sistem” și că ”protocoalele din justiție încă funcționează”, iar ”judecătorii și procurorii acționează la ordinele generalilor din SRI”.

”Multumesc tuturor celor care ati crezut si credeti in dreptatea mea, tuturor celor care m-ati sustinut, ma sustineti, v-ati rugat si va rugati pentru mine!

Multumesc presei care a dus si duce o lupta mai apriga si mai determinata pentru adevar si oprirea abuzurilor din Romania, decat o duc alesii poporului, cei care ar avea obligatia sa o faca.

Citește și: Copos face o nouă mutare: În ce a investit milionarul

Sistemul inca exista si functioneaza, Protocoalele si culoarele din justitie sunt in continuare eficiente, sunt inca judecatori si procurori care executa ordinele si comenzile generalilor SRI.

Pana decid ce voi face in continuare, va rog sa acceptati ca nu voi da nicio declaratie.

Doamne, ajuta tuturor!”, e mesajul lui Udrea.

Citește și: S-a dat sentința în dosarul „Gala Bute”! Ce avere are singurul inculpat care a fost ACHITAT în speța în care Elena Udrea a primit 6 ani cu executare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.