Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL TVR le cere jurnaliștilor care au publicat informațiile cu sumele plătite artiștilor de la Cerbul de Aur să își dezvăluie sursele

televiziunea-romana-tvr

Televiziunea Română a anunţat joi, într-o notificare privind difuzarea informaţiilor cu caracter confidenţial din contractele comerciale încheiate de SRTv, că va face o anchetă administrativă complexă şi că va cere celor care au publicat sumele cheltuite pentru festivalul Cerbul de Aur 2018 să îşi dezvăluie sursele.

Citește AICI sumele URIAȘE plătite de TVR

În notificarea remisă News.ro se arată: „În ultima perioadă, în spaţiul public au fost diseminate o serie de informaţii cu caracter confidenţial privind aspecte comerciale din contracte sau convenţii încheiate de SRTv cu partenerii săi. Având în vedere faptul că asemenea acţiuni reprezintă o expunere legală pentru SRTv, în considerarea dispoziţiilor legale şi regulamentare incidente, conducerea televiziunii publice va demara, în regim de urgenţă, o anchetă administrativă complexă, prin care să identifice persoanele care se fac vinovate de divulgarea informaţiilor confidenţiale către terţi”.

Citește și: Vești bune pentru Ecaterina Andronescu! A fost semnat azi

În plus, reprezentanţii Televiziunii Române „vor notifica publicaţiile care au diseminat informaţii confidenţiale, solicitând dezvăluirea surselor, motivat de expunerea legală a SRTv”, iar Societatea Română de Televiziune va demara o acţiune penală in rem privind infracţiuni de serviciu.

Mai multe ziare şi site-uri au publicat, luna aceasta, sumele cheltuite de Televiziunea Română pentru organizarea festivalului Cerbul de Aur, care a avut loc la finalul lunii august. Astfel, a fost făcut public un tabel cu firmele, prestaţia şi sumele primite. Este vorba despre onorariile artiştilor, despre realizarea trofeelor, a conceptului scenografic şi închirierea de rulote pentru cabinele artiştilor, dar şi despre serviciile de producţie video şi de pază.

Citește și: PRO TV, surclasată de Antena 1! Lovitura primită de televiziunea din Pache .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.