Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL Valeriu Gheorghiță anunță că românului VACCINAT cu TREI doze de Pfizer nu i s-au VERIFICAT datele în sistem

Profimedia Images
vaccin Pfizer

Un bărbat în vârstă de 49 de ani din judeţul Botoşani este anchetat penal după ce s-a vaccinat anti-COVID-19 cu a treia doză de Pfizer, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, bărbatul s-a prezentat la un centru de vaccinare din municipiul Dorohoi şi a cerut să fie vaccinat, nedeclarând că el a făcut până în acel moment rapelul.

Citește și: Vaccinist CONVINS: un bărbat e cercetat penal după ce s-a IMUNIZAT cu a TREIA doză de Pfizer

Coordonatorul Campaniei de Vaccinare, Valeriu Gheorghiță, a explicat însă că bărbatul nu a fost verificat în sistem, ci cei de la centrul de vaccinare au mers pe încredere și nu au verificat în sistem dacă bărbatul mai fusese vaccinat.

”Pur şi simplu acea persoană nu a vrut să declare că a mai fost vaccinat cu cele două doze de Pfizer în mod intenţionat. Aşa cum reiese din raport, a vrut să primească şi cea de-a treia doză, mai mult decât atât ar fi vrut să primească şi cea de-a patra doză, nu doar trei doze. Pot să spun că, la momentul triajului, dacă se scanează cartea de identitate pacientul este verificat şi se poate regăsi dacă a mai primit sau nu vaccin şi dacă e înregistrat. Fiind vaccinare la un centru drive-thru şi fiind o solicitare foarte mare în ziua respectivă evident că de cele mai multe ori ne bazăm pe spusele oamenilor atunci când şi semnează acest lucru, tocmai de aceea nu s-a scanat anterior vaccinării cartea de identitate pentru a se vedea dacă persoana fusese sau nu vaccinată”, a declarat Gheorghiță.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.