Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Indianul Rohan Bopanna, cel mai vârstnic jucător care câştigă un meci la Turneul Campionilor

club-de-sport.ro
tenis

Indianul Rohan Bopanna, în vârstă de 43 de ani, a devenit miercuri cel mai vârstnic tenisman care câştigă un meci la Turneul Campionilor, el impunându-se într-o partidă de dublu în care a făcut pereche cu australianul Matthew Ebden, informează Reuters.

Rohan Bopanna şi Matthew Ebden au trecut de Rinky Hijikata and Jason Kubler, şi ei australieni, cu 6-4, 6-4, într-un meci din grupele Turneului Campionilor, la Torino. Bopanna şi Ebden au o victorie şi o înfrângere la meciurile pe care le-au disputat la ediţia din acest an a competiţiei şi se pot califica în semifinale în funcţie de rezultatul partidei de vineri împotriva lui Wesley Koolhof (Olanda) şi Neal Skupski (Marea Britanie), potrivit Agerpres.

Până acum, cel mai vârstnic jucător care a câştigat un meci la acest turneu era canadianul Daniel Nestor, ce avea 42 de ani în 2014.

În acest an, indianul a devenit cel mai vârstnic campion la un turneu ATP Masters 1.000, când a câştigat proba de dublu la Indian Wells alături de Ebden.

Bopanna a făcut pereche la dublu cu doi români, Florin Mergea şi Marius Copil. În 2015, Bopanna şi Mergea au câştigat finala de dublu a turneului Masters de la Madrid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.