Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Individ prins cu ouă kinder în fund, pline cu droguri. A fost depistat de câini special antrenați

shutterstock
ou kinder

Un individ care avea ouă kinder în fund a fost reținut de poliție la plecarea spre Dubai. Tânărul care transporta droguri periculoase a fost mirosit de câini special antrenați.

Michael Whitty a fost prins cu un transport de cocaină, ecstasy și ketamină, după ce a trezit suspiciunile câinilor antidrog, care l-au mirost de la spate pe aeroportul din Manchester.

Drogurile pe care le-a eliminat natural valorează pe piața neagră mii de lire sterline, arată publicația Daily Star, potrivit stirileprotv.ro.

Michael Whitty a încercat să zboare cu avionul spre Dubai cu ouă Kinder Surprise pline de droguri ascunse în fundul său.

Bărbatul a fost mirosit de la spate de câinii antidrog

Individul de 25 de ani, plin de ouă de ciocolată, a fost oprit de către ofițerii de frontieră din UK, în timp ce aștepta să se îmbarce în avion.

Dar câinii au mirosit... ceva, iar el a fost dus la spital. Cât timp a stat acolo, a refuzat scanările corporale și nu au fost găsite droguri în timpul unei percheziții corporale.

În celulă, s-a dus la toaletă și două ouă Kinder învelite în folie alimentară au fost descoperite de un gardian ghinionist. În interior se aflau 40 de comprimate de ecstasy și peste 31 g de ketamină.

Individul este recidivist

La următoarea „ieșire afară” bărbatul a eliminat un mic pachet care conținea peste 12 g de cocaină, dar, chiar și așa, a refuzat să facă declarații la Poliție, arată sursa citată.

Drogurile au fost estimate la o valoare cuprinsă între 504 și 1.260 de lire sterline pentru cocaină, între 200 și 400 de lire sterline pentru ecstasy și între 624 și 1.248 de lire sterline pentru drogurile de clasă B, potrivit legilor antidrog din Marea Britaniei.

Whitty a susținut apoi că acestea erau pentru "uz personal" în timpul călătoriei sale de două-trei săptămâni în străinătate, deoarece era un "consumator intensiv" care "depindea" de ele.

El a mai spus că niște prieteni i-au cumpărat biletul pentru dus și i-au făcut o surpriză cu o zi înainte de călătoria programată.

Cu toate acestea, un judecător nu i-a crezut povestea și a constatat că drogurile erau destinate vânzării în Dubai, Whitty acționând "la instrucțiunile altcuiva".

Whitty are trei condamnări anterioare pentru furt prin efracție în 2012, posesie de muniție în 2017 și posesie de canabis în 2021, iar acum a fost închis pentru trei ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.