Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Indonezia: Doi morţi şi zeci de dispăruţi, după ce o alunecare de teren a îngropat 30 de case

jurnaldedambovita.ro
alunecare de teren

Cel puţin două persoane au murit şi 41 sunt încă date dispărute după ce o alunecare de teren a îngropat 30 de case într-un sat din provincia indoneziană Java de Vest, a anunţat marţi un oficial citat de dpa, potrivit Agerpres.

Alunecarea de teren a lovit satul Sirnaresmi, din districtul Sukabumi, luni, la ora 19:30, a declarat Sutopo Purwo Nugroho, un purtător de cuvânt al agenţiei naţionale de gestionare a dezastrelor naturale. 

"La ora 02.30, 107 persoane sunt afectate de alunecarea de teren, inclusiv cele două care au decedat şi cele 41 date dispărute. Există trei persoane rănite şi 61 strămutate", a spus Nugroho.

Citește și: Preşedinta Taiwanului acuză China că profită de democraţia ţării ei pentru a se amesteca în politica ei şi în societate

Agenţia locală de gestionare a dezastrelor a trimis salvatori la locul alunecării de teren, iar localnicii urmează să reia operaţiunile de căutare după ce au fost sistate pe timpul nopţii. 

"Procesul de evacuare necesită utilizarea de utilaje grele, dar accesul la sat este obstrucţionat de terenul dificil", a mai spus Purwo Nugroho.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.