Înfundarea vaselor de sânge este una din problemele grave de sănătate pe care le riscă toți cei care nu sunt atenți la alimentație. Medicii ne recomandă să avem atenție atunci când facem diverse alegeri alimentare.
Puteți să țineți în frâu colesterolul rău cu ajutorul plantelor. Iată care sunt cele mai eficiente:
Anghinare şi rostopască
O plantă care scade colesterolul în exces şi se adresează şi celor care au probleme cu funcţia biliară esta anghinarea. Însă, trebuie folosită cu moderaţie, o jumătate de linguriţă la cană pentru o perioadă de două săptămâni.Rostopasca este bună, de asemenea, şi pentru colesterol şi ca protecţie hepatică, dar nici această plantă nu trebui folosită un timp îndelungat, ci pentru o perioadă de 3-4 săptămâni, trei sferturi de linguriţă la cană.
Germeni de porumb
Un tratament naturist eficient pentru reducerea colesterolului este uleiul de germeni de porumb, cu condiţia ca acesta să fie utilizat în stare naturală, deoarece prin prăjire sau fierbere îşi pierde proprietăţile curative. În consecinţă, îl puteţi folosi cu succes atât la salate, precum şi la mâncăruri gătite, dar în acest caz uleiul se va adăuga la sfârşit, după prepararea lor prin fierbere.
Boabe de muştar
De trei ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă, se înghite câte o linguriţă cu boabe de muştar (se găsesc la plafar). Le puneţi pe limbă şi le luaţi ca pe medicamente, cu apă, fără a le zdrobi. După circa trei săptămâni, colesterolul va ajunge la normal, iar după circa patru luni se normalizează şi nivelul lipidelor din sânge, conform Realitatea TV.
Comentează