Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INEDIT: Florin Piersic recită pentru soția lui Emil Boc

youtube.com
oana boc

Oana Boc, soția primarului clujean Emil Boc, a lansat miercuri seară un CD cu propriile poezii, recitate de actorul Florin Piersic.

Oana Boc, lector la Facultatea de Litere a UBB, a spus că poeziile sale, recitate de Florin Piersic, fac parte din volumul „Scara”, lansat în 2013, informează Agerpres.

„La lansarea volumului 'Scara' din 2013 mă gândeam ce frumos ar fi să recite Florin Piersic, iar acesta a și recitat. După lansare, m-a sunat că a înregistrat un CD cu câteva din poeziile mele, m-am bucurat foarte mult. Viața e pusă sub semnul verbului a iubi, iubirea este o deschidere luminoasă spre ceva, ceva care poate fi un iubit, o iubită, copii, părinți, țara, plantele, animalele. Iubirea este acea forță nelimitată a sufletului de a ne dărui”, a declarat Oana Boc.

Victoria baronilor PNL: Cioloş sfidează CCR și Comisia de la Veneția

La rândul său, Florin Piersic a declarat că poezia o reprezintă pe Oana Boc și a recitat, acompaniat de muzică, mai multe poezii din volumul „Scara”.

Președintele Uniunii Scriitorilor Cluj, Irina Petraș, a declarat că poezia Oanei Boc poate fi gustată indiferent de vârstă.

„E o poezie manifest, e o poezie sentimentală, de dragoste, care poate fi gustată indiferent de vârstă”, a spus Irina Petraș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.