Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inedit în rugby - London Wasps a semnat un contract 'virtual' cu un puşti vindecat de cancer, fan al echipei

www.agerpres.ro
pusti london wasps

Clubul englez de rugby London Wasps a făcut un gest emoţionant semnând un ''contract virtual'' cu un puşti de 13 ani, fan al echipei, care s-a recuperat după un cancer osos, scrie BBC, potrivit Agerpres.

Astfel, Alexander Goodwin, din comitatul Leicestershire, se va putea "alătura" formaţiei în timpul antrenamentelor datorită camerelor purtate pe corp pe jucători. De asemenea, puştiul îşi va putea întâlni favoriţii înainte de meciul cu Harlequins, de duminică, din Premiership.

Alex Goodwin s-a recuperat după un diagnostic de cancer osos primit în 2016, în urma unei intervenţii chirurgicale în premieră pe care a suferit-o în Kansas City (SUA), operaţie care a presupus înlocuirea totală a genunchiului şi femurului drept cu o proteză telescopică.

Citește și: Pedepse de peste 15 ani de închisoare pentru Ioana Băsescu și peste 12 ani pentru Elena Udrea CERUTE de DNA în dosarul campaniei electorale din 2009

Înainte de apariţia bolii, Alex a practicat rugby-ul, însă nu o va mai putea face. ''Mi-e dor să joc, dar încă îmi place să privesc şi să mă bucur alături de jucători'', a spus acesta.

''Curajul de care a dat dovadă acest băiat trecând prin această boală este un exemplu pentru noi. Ne bucurăm că putem face şi noi un gest mic pentru el'', a spus antrenorul lui Wasps, Lee Blackett.

London Wasps este pe locul 5 în Premiership, prima ligă engleză de rugby.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.