Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INEDIT Judecătorul din dosarul Colectiv l-a dat exemplu pe premierul Orban cu un citat recent

judecator justitie

Judecătorul care dezbate dosarul Colectiv l-a dat, joi, exemplu pe premierul Ludovic Orban parafrazând un citat recent al acestuia legat de eliminarea „pilelor” și a „cunoștințelor” din sistemul de stat.

Citește și: Ludovic Orban provoacă CUTREMUR în Guvern: Aștept să fac febră musculară de la semnat demiteri/ VIDEO

Pot să vă spun că deja am început să semnez decizii și aștept să fac febră musculară de la semnat decizii de demitere a secretarilor de stat, consilierilor de stat, consilierilor generali și a celorlalte categorii de funcții care depinde de ministru și de premier pentru că trebuie să readucem demnitatea în funcțiile publice și să terminăm cu pilăraia, cu nepotismul. Am semnat, ieri, niște decizii: băiatul lui..., băiatul lui, băiatul lui ..., dar se vor vedea foarte clar când vor fi publicate în Monitorul Oficial.”, a spus Ludovic Orban, într-o ședință de Guvern recentă.

Citește și: Nou termen în dosarul Colectiv - IGSU prins în corzi de instanţă

Mai precis judecătorul a folosit o expresie similară ca cea a premierului dar contextul l-a reprezentat refuzu magistratului de a consemna întrebările unui avocat care insista ca instanța să le admită.

După ce a refuzat de două ori întrebarea apărătorului judecătorul de caz i-a spus zâmbind acestuia: „O să zic și eu ca domnul actual premier. O să obosesc să resping sau să demit....întrebări. Nu demit dar pot să resping . O să obosesc să resping întrebări”.

Instanța audiază joi ultimele părți civile și martori ai acuzării, peste 30 de persoane, după care va discuta în continuare probele care sunt cerute de apărătorii celor judecați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.