Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INEDIT. Primarul orasului Liverpool, in Romania. Ce l-a adus aici

Primarul orasului Liverpool din Marea Britanie, Gary Millar a venit in Romania, insa nu pentru a se intalni cu autoritatile romane, pentru a incheia acorduri de colaborare, ci a venit din motive personale.

Primarul din Liverpool a venit in Romania pentru DENTIST. Gary Millar a fost atras de preturile mici si de expertiza medicilor stomatologi romani.

"Doar în România puteam primi atenţia unui chirurg, a unui dentist, a unui tehnician, a unui inginer care să lucreze împreună. În Liverpool sau în Anglia trebuie să aştepţi şi să aştepţi şi să cheltui mult mai mulţi bani", a declarat Gary Millar.

"A fost o lucrare destul de amplă, s-au făcut coroane integral ceramice pe toţi dinţii", a precizat medicul Mihai Dascălu.

Primarul din Liverpool a fost nevoit sa vina de mai multe ori in Romania pentru a-si finaliza lucrarea, dar chiar si asa in final a cheltuit 6.000 de lire sterline la o clinica din Pitesti, spre deosebire de 20.000 sau chiar 30.000 de lire sterline cat l-ar fi costat lucrarea stomatologica in Marea Britanie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.