Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INEDIT Primul român care intră în cursa pentru șefia Parlamentului European

exclusiv

Asistăm la o nouă premieră în politică românească. Un europarlamentar român și-a anunțat candidatura la cea mai înaltă funcție a Parlamentului European, Martin Schultz, actualul președinte a anunțat că va demisiona pentru a candida la funcția de cancelar al Germaniei.

Vezi și: Adrian Năstase MITRALIAZĂ tot: Cuvintele fostului premier vor declanșa un TSUNAMI

Europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședintele Grupului Europa Națiunilor și Libertății condus de Marine Le Pen, este primul român care candidează la președinția Parlamentului European. Este pentru prima oară în istorie când un român aspiră la această funcție, alegerile urmând a avea loc în a doua jumătate a lunii ianuarie 2017.

Laurențiu Rebega este susținut în această candidatură de Grupul Europa Națiunilor și Libertății condus de celebra Marine Le Pen, el fiind singurul europarlamentar român membru în acest grup care reunește partidele patriotice din Europa și care este pe val în alegerile care urmează. Ascensiunea lui Laurențiu Rebega din partea mișcării patriotice europene vine într-un moment în care partidele cu doctrină naționalistă din România au eșuat în alegerile parlamentare, această direcție rămânând fără repere și fără lideri. De fapt, la această oră, Rebega a rămas singurul ales român de orientare naționalistă și singurul care poate salva mișcarea patriotică din România.

Rebega a mai uimit scena publică românească atunci când a participat în SUA la campania pentru alegerea lui Donald Trump, fiind singurul politician român prezent în noaptea victoriei la sediul de campanie al noului președinte ales, Trump Tower. În timp ce politicienii români au mizat cu toții pe victoria lui Hillary Clinton, Rebega se află în poziția unică de a fi singurul reprezentant al clasei politice de la noi care are legături cu noul președinte al SUA.

Candidatura lui Laurențiu Rebega la președinția Parlamentului European din partea naționaliștilor europeni pune România pe harta noului val politic care cucerește Europa. Trebuie amintit că, la invitația lui Rebega, Marine Le Pen a fost prezentă în România în aprilie 2016 unde a lansat, la Sinaia, Partidul Forța Națională ca formațiune implicată în Mișcarea pentru Europa Națiunilor și Libertății.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.