Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INEDIT Traian Băsescu cântă LIVE la Antena 1/ VIDEO

base

Așa ceva nu s-ar pomeni ținând cont de relația dintre patronul antenelor și fostul președinte.

Numai că... dusmani declarati, Dan Voiculescu si Traian Basescu au avut si momente in care "au colaborat" fructuos in domeniul tv.

Invitat chiar de Revelion in cadrul show-ului "Academia vedetelor" de la Antena 1, Base s-a dat realmente in spectacol in show-ul lui Dan Negru, cantand melodia "Vremuri" a trupei Phoenix, covarsitor in favoarea trustului Intact, prestatia lui Base fiind varful de rating inregistrat, dupa cum nota presa vremii: "Antena 1 a castigat clar "alegerile" telespectatorilor.

La Antena 1, "Divertisii" si-au turnat poantele timp de o ora si jumatate (aprox. 20%). A urmat imediat Doru Octavian Dumitru (aprox. 21%) si telespectatorul nu a mai pus mana pe telecomanda. Totul a culminat cu "Academia vedetelor", unde Basescu i-a luat peste picior pe Piersic si pe Radulescu si, gata, succesul a fost asigurat (au atins si cota 30%). Cei de la Antena 1 au stiut sa-si tina in priza telespectatorii, sa nu-i lase sa rasufle!", scria Evenimentul zilei despre Revelionul 2002 castigat de Antene cu ajutorul lui Basescu, marele dusman de mai tarziu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.