Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INEDIT Un candidat surpriză și-a anunțat intrarea în cursă pentru Primăria Sectorului 1

surpriza

La asta nu se aștepta nimeni. Vom avea parte de un candidat mega-surpriză la Primăria Sectorului 1. Este fără precedent în istoria alegerilor libere din România.

Clotilde Armand va intra în cursă la alegerile din Bucureşti din partea USB, partidul lui Nicuşor Dan. Franţuzoaica este căsătorită cu un român, matematicianul Sergiu Moroianu, cercetător la Academia Română. Aceasta a obţinut cetăţenia română în 2015.

Citește și: Coreea de Nord se implică în războiul din Siria: 'Sunt mortal de periculoşi'/ VIDEO

"Marţi, 29 martie, la ora 10:30 Uniunea Salvaţi Bucureştiul va organiza o conferinţa de presă pentru anunţarea candidatului Clotilde Armand la Primăria Sectorului 1. Clotilde este un manager de succes, a gestionat bugete de peste un miliard de euro în cadrul unor mari companii multinaţionale şi este un inginer cu studii la Massachussetts Institute of Technology. O susţin din toată inima şi am toată încrederea că este cea mai potrivită persoană. Vă invit să îi descoperiţi CV-ul impresionant!‬", a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Dar cine este Clotilde Armand? "Sunt manager, inginer cu studii la Massachussetts Institute of Technology si Ecole Centrale din Paris. Sunt născută în Franţa, familia mea locuieşte la Vichy în regiunea istorică Bourbonnais. Am ales să trăiesc în România deoarece soţul meu este român. Ne-am cunoscut pe când aveam 22 de ani, în timpul studiilor în SUA la MIT. Acolo studenţii europeni se strângeau în Clubul European, chiar dacă exista o demarcaţie naturală pe linia est-vest pe care la început nu o înţelegeam. La MIT sunt mulţi asiatici, americani, indieni, fiecare cu specificul lor...În 1999 ne-am stabilit prima dată în România, am mai plecat apoi câţiva ani în Germania şi Franţa, dar am simţit mereu că locul meu este aici. Până la urmă, eu şi familia mea am hotărât să ne stabilim definitiv la Bucureşti, mai ales că trei dintre copiii noştri s-au născut în România. . De când am făcut această alegere am cerut cetăţenia română, pe care am obţinut-o în 2015. Astăzi nu-mi imaginez viaţa mea în altă parte decât în România.", scrie Armand pe blogul ei personal.

Citeşte şi; Casa Regală a primit vestea cea mare de la judecători: Ce au decis magistrații

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.