DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Inedit. Un europarlamentar și-a lansat raportul de activitate

www.stiripesurse.ro
Laurențiu Rebega

Europarlamentarul român Laurențiu Rebega, vicepreședintele Grupului Europa Națiunilor și Libertății, a făcut public pe blogul său raportul de activitate la jumătatea mandatului de ales în Parlamentul European.

Raportul, o premieră în politica românească, cuprinde o introducere, curriculumul vitae, date despre cariera politică, luări de cuvânt și declarații în plen, rapoarte în calitate de raportor alternativ. avize în calitate de raportor pentru aviz, propuneri de rezoluție, declarații scrise, întrebări parlamentare, organizarea și moderarea unor conferințe tematice, participarea la evenimene importante și reflectări ale activității europarlamentare în media, în total 12 capitole.

Rebega explică, în introducerea la raport, că ”pentru un om politic, mai mult decât pentru un om obișnuit, analiza activității este o necesitate. În 2014, am fost ales deputat în Parlamentul European. Zi de zi, în activitatea mea, m-am condus după imperativul de a apăra interesele celor care m-au ales, ale cetățenilor României. Ne aflăm acum la jumătatea mandatului și este firesc să prezint alegătorilor și opiniei publice un raport de etapă. În cele ce urmează, am sintetizat rapoartele și amendamentele la care am lucrat, luările de cuvânt, pozițiile și declarațiile politice”.

Mai mult, Rebega le mulțumește cetățenilor care l-au sprijinit și încurajat în activitatea sa și le promite că va continua pe aceeași linie: ”M-ați ajutat să cresc din punct de vedere politic și să fiu mândru că sunt europarlamentar din partea României. În ianuarie 2017, tocmai datorită acestui sprijin, am luat hotărârea de a candida la președinția Parlamentului European. Am fost primul român care a candidat pentru această funcție. Am avut bucuria să obțin mai multe voturi decât cele ale grupului politic din care fac parte, ceea ce înseamnă că mesajul meu a avut ecou. Această candidatură a reprezentat pentru mine o victorie a ideilor în care cred, o victorie a tuturor celor care m-au susținut. În același timp, este un punct de plecare într-o nouă etapă. Îmi reînnoiesc promisiunea de a lupta fără preget pentru o Românie mai bună într-o Europă mai dreaptă!”

Interesant că, printre conferințele organizate de Laurențiu Rebega, este amintită și celebra conferință de la Sinaia din 16 aprilie 2016 la care a fost invitată și Marine Le Pen, președintele Frontului Național din Franța și care a făcut multe valuri în presă la momentul respectiv, fiind reflectat, conform raportului, în peste 200 de articole din țară și străinătate. Alte două evenimente importante din activitatea lui Laurențiu Rebega descrise în raport sunt vizita sa la sediul de campanie al președintelui SUA Donald Trump chiar în nopatea alegerilor, dar și candidatura sa la președinția Parlamentului European din partea Grupului Europa Națiunilor și Libertății, o premieră pentru România.

Raportul de activitate al europarlamentarului Laurențiu Rebega poate fi consultat în întregime AICI.

content-image

Parlamentul European nu este responsabil de conținutul acestui articol. Articolul este subvenționat din bugetul 400 al Grupului ENL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.