Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emoționant: un militar austriac A SALUTAT tricolorul românesc în Austria, de ziua Unirii Principatelor

Alexandru Cumpănașu Facebook
Militar, viena,

O româncă a celebrat ziua Unirii Principatelor Române la Viena, în capitala Austriei. Ea a organizat și un eveniment în acest sens printr-o depunere de coronae.

În timpul ceremoniei, un militar austriac a salutat tricolorul românesc.

„Dragi prieteni, imaginile de mai jos nu sunt nici din Focșani,nici din Iași și nici din Bucuresti. Sunt din inima IMPERIULUI Austro-Ungar!!! DE LA VIENA cu ocazia zilei de 24 IANUARIE. Acolo unde s-a produs un precedent. O femeie sufletista și patrioata până-n pingele Laura Hant, Vicepresedinte CNMR a făcut un lucru uimitor: s-a luptat de una singură să obțină aprobări de la austrieci, s-a bătut sa aducă minunații ostași români la Viena, s-a luptat cu birocrația românească și austriacă și a reusit de una singură acest lucru emoționant de ziua Unirii Principatelor!!. Sunt mândru de tine Laura. Ma bucur tare mult ca esti in familia CNMR si ca Dumnezeu te-a adus in calea noastră!. Imaginea cu soldatul austriac salutand tricolorul românesc este atât de puternică încât cu greu nu-ți dau lacrimile”, a precizat pe Facebook, Alexandru Cumpănași, președintele CNMR.

Citește și: După discursul HALUCINANT de la Bruxelles, Petre Daea a primit aplauze pentru cormorani: Asta susține Norica Nicolai, care a vorbit despre 'un animăluț', foca .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.