Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inevitabilul s-a produs după tragedia din Nepal, unde un avion cu 72 de persoane s-a prăbușit: Datele orei despre victime

avion prabusit nepal

Zeci de oameni au murit duminică în urma prăbușirii unui avion lângă aeroportul din Pokhara, Nepal. Câteva victime au fost transportate la spital, anunță echipele de intervenție, potrivit BBC.

Zeci de persoane au fost ucise duminică după ce un avion cu 72 de persoane la bord s-a prăbușit în apropierea unui aeroport din centrul Nepalului. Zborul Yeti Airlines, care zbura de la Kathmandu către orașul turistic Pokhara, s-a prăbușit înainte de aterizare și a luat foc.

Poliția din Nepal a confirmat că cel puțin 64 de persoane au murit. Câțiva supraviețuitori grav răniți au fost transportați la spital, potrivit unor informații neconfirmate de autorități.

Citește și: Video - Tragedia din Nepal capătă proporții apocaliptice: Numărul morților a săltat la 40, iar printre victime sunt și bebeluși

Un martor a povestit pentru BBC că a văzut avionul căzând din cer la scurt timp după ora locală 11:00.

„Când am ajuns acolo, locul prăbușirii era deja aglomerat. Din flăcările avionului ieșea un fum imens. Apoi, elicopterele au venit la scurt timp. Pilotul a făcut tot posibilul să nu lovească vreo casă. Era un spațiu mic chiar lângă râul Seti, iar avionul a lovit solul în acel spațiu mic", a explicat Deevta Kal.

La bord se aflau patru membri ai echipajului și 68 de pasageri, inclusiv 15 cetățeni străini.

Sute de soldați nepalezi sunt implicați în operațiunea care se desfășoară la locul prăbușirii, în defileul râului Seti, la doar un kilometru și jumătate de aeroport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.