Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Infectările cu Covid-19 de la FC Dallas au forțat echipa să se retragă în ultimul moment din campionatul MLS

https://en.wikipedia.org/
Fc dallas logo

FC Dallas s-a retras din campionatul MLS, care începe miercuri, după ce 10 jucători ai echipei şi un membru al staff-ului au fost testaţi cu noul coronavirus, informează AFP, potrivit news.ro.

Potrivit unui comunicat de presă al MLS, zece jucători şi un membru al staff-ului tehnic au fost testaţi pozitiv de la sosirea lor la Orlando (Florida), unde turneul numit MLS Is Back (MLS Revine) urmează să înceapă miercuri.

Din martie nu a avut loc niciun joc în campionatul nord-american de fotbal din cauza pandemiei de coronavirus. La acest turneu participă 26 de francize reunite la Disney World, în Orlando, fiecare echipă fiind izolată într-o bulă de protecţie.

Citește și: Starea de URGENȚĂ a fost MANĂ CEREASCĂ pentru afaceriștii din comerțul cu amănuntul: afacerile au EXPLODAT în luna mai

Nashville SC, prezentă la Orlando, a fost de asemenea afectată de o serie de cazuri, cinci potrivit presei americane, dar nu s-a retras. Echipa trebuie să joace, miercuri, împotriva formaţiei Chicago Fire.

Carlos Vela, vedeta mexicană a echipei Los Angeles FC, a renunţat să participe la turneul de reluare a campionatului, din cauza creşterii semnificative a numărului de cazuri Covid-19, în ultimele săptămâni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.