Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ÎNFIORĂTOR Criminal eliberat în baza recursului compensatoriu a ucis din nou: Și-a sugrumat concubina

facebook.com
politia

Un bărbat din oraşul Aleşd, eliberat anul trecut în baza recursului compensatoriu, şi-a ucis concubina, în noaptea de sâmbătă spre duminică, fiind audiat duminică de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, anunță stirileprotv.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău, infracţiunea care se cercetează este de violenţă în familie cu referire la infracţiunea de omor.

“Este un conflict între doi concubini. Ca şi cauză preliminară a decesului este asfixie mecanică prin sugrumare. Există un suspect în cauză care a fost reţinut şi audiat de către procuror”, a declarat Maria Cotrău, potrivit Agerpres.

Citeşte şi: Premierul Marii Britanii stabileşte noile pedepse pentru terorişti - Minimum 14 ani de detenţie pentru atentatori

Potrivit sursei, crima s-ar fi produs în jurul orei 2. Bărbatul în vârstă de 47 de ani, şi-a sugrumat concubina, după care s-a predat la Poliţie.

Bărbatul a mai comis o crimă, în 2008, când şi-a ucis concubina, în vârstă de 34 de ani, mamă a cinci copii pe care îi aveau împreună. Acesta a fost condamnat în 2010 la 15 ani de detenţie. Ucigaşul ar fi trebuit să iasă din penitenciar în 2022, însă a fost eliberat condiţionat pe 15 februarie 2018, în baza Legii 169/2017.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.